De bewoners zijn door al het heftige nieuws dichterbij elkaar gekomen

De bewoners zijn door al het heftige nieuws dichterbij elkaar gekomen

Nadat de kookwedstrijd erop zit en het duidelijk is geworden dat het mannenteam gewonnen heeft besluiten de bewoners gezamelijk nog een drankje te drinken. Terwijl chef-kok John de deur uitloopt neemt Billy het woord. Ik wil jullie allemaal echt bedanken begint ze. Het valt iedereen op dat er een druk van de schouders is afgevallen na het nieuws. Dit is wat Utopia eigenlijk is reageert Romy met een zucht. Het valt iedereen op dat ze een team zijn geworden in plaats van vijanden. We hebben het echt zo leuk gehad vandaag benadrukt Romy met een glimlach. Cemal vindt het op zijn beurt wel weer genoeg geweest en begint te juichen dat de mannen gewonnen hebben. Hierna beginnen de bewoners met het opruimen van de loods. Zo wordt het nog een lang en vooral gezellige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *