Baldr en Senna zijn ervan overtuigd dat ze de kookwedstrijd 2.0 gaan winnen

Baldr en Senna zijn ervan overtuigd dat ze de kookwedstrijd 2.0 gaan winnen

Gisteren was de eerste ronde van de kookwedstrijd 2.0. Het was een spannende wedstrijd waar allebei de teams hun uiterste best hebben gedaan. Uiteindelijk heeft het mannenteam gewonnen. Baldr die gistermiddag nog riep dat hij niet meer meedeed, is door het dolle heen. Als hij wakker wordt is de winst het eerste waar hij aan denkt. Even nagenieten zegt hij tegen Senna zodra hij opstaat. Er was zo weinig geld voor de vrouwen, dat hij zo klaar was met tellen gaat hij vervolgens verder, doelend op John die de fooi van beide teams heeft geteld. Senna moet lachen. Inderdaad roept hij. Baldr is ervan overtuigd dat de mannen deze keer gaan winnen en heeft nu al zin in de volgende ronde. We gaan echt winnen vervolgd hij enthousiast. Ook Senna heeft er vertrouwen in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *