De petitie om de stop van Utopia tegen te gaan loopt goed!

De petitie om de stop van Utopia tegen te gaan loopt goed!

Gisteren hebben de bewoners in de krant gelezen waarom Utopia moet stoppen, iets waar ze totaal niet blij mee zijn. Als groep besloten ze actie te gaan voeren en dit is dan ook waar ze gisteren de hele dag druk mee bezig zijn geweest. Ze hebben alles uit de kast gehaald. Van spandoeken, tot brieven tot een petitie, opgericht door een Utopia fan. Met man en macht hebben ze bewoners geprobeerd deze petitie zoveel mogelijk te promoten maar er is ook verder gedacht. Want wat als het nou niet lukt om op het Utopia terrein te blijven? Volgens Billy moet er een plan b zijn. Daarom heeft ze bedacht dat ze moeten zoeken naar een nieuwe locatie om Utopia opnieuw op te bouwen. Ook hier zijn ze dan ook mee aan de slag gegaan. Afgelopen avond waren de bewoners vooral druk bezig geweest met de kookwedstrijd maar op deze nieuwe dag is het voeren van actie weer aan de orde van de dag. Senna is nieuwsgierig hoeveel handtekeningen de petitie ondertussen heeft en gaat meteen kijken. Twaalfduizend handtekeningen schreeuwt hij door de loods. Dit is veel maar nog niet genoeg volgens de bewoners. Vandaag gaan ze dus weer hard aan de slag! Gaat het de bewoners lukken om Utopia te redden? Momenteel zijn er al meer dan dertienduizend handtekeningen gezet. Steun jij de groep ook?

Klik hier en teken de petitie!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *