Vanavond staat het evenement gewoon omdat het kan op het programma!

Vanavond staat het evenement gewoon omdat het kan op het programma!

Weekend! En dat betekend normaal geen centraal maar dat is nu een keer anders. Afgelopen avond was de kookwedstrijd en vanavond staat Johan zijn evenement op de planning. Er moet dus het een en het ander besproken worden in een kort overleg. Hier lees je de belangrijkste besproken punten van 2 december terug.

Mehmet opent de vergadering. Hij geeft een update over de financiën. En dan in het bijzonder het evenement van gisteren. Hij weet nog niet precies hoeveel er is omgezet omdat er iets fout is gegaan met de pinbetalingen. Hier komt hij later op terug. Billy voegt eraan toe dat ze afgelopen avond zeer geslaagd vond. Daarbij geeft ze Johan een compliment voor de sfeer en de groep voor de samenwerking. Het was echt een geslaagde avond benadrukt ze. Daarna wordt het thema van volgende week besproken en dat zal vegetarisch zijn. Billy leest vervolgens een lijstje met ingrediënten op die de bewoners mogen gebruiken bij het koken. De groep reageert enthousiast en heeft er weer zin in. Dan neemt Johan als laatste het woord. Enthousiast vertelt hij dat vanavond de grote avond is. Hij heeft er onwijs veel zin in en vertelt zijn mede bewoners wat er nog allemaal gedaan moet worden. Met veel energie gaat de groep uit elkaar en aan de slag

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *