Mylène confronteert Erik na de stemmingronde

Mylène confronteert Erik na de stemmingronde

Na de stemmingen loopt Mylène richting de keuken. Ze verscheurt haar publieksstem en gooit de papierstukken triomfantelijk in de prullenbak. Hierna geeft ze Jens een lange knuffel. Ik zeg wat ik voel zegt Erik die het tweetal ziet. Mylène schudt haar hoofd. Nee hoor Erik. Je zegt niet wat je voelt voegt ze eraan toe. En vertelt verder dat in het geval hij eerder had gezegd dat hij haar irritant vond ze er iets aan had kunnen doen. Maar daar moet je zelf mee komen antwoordt Erik. Je moet het niet doen omdat ik het zeg benadrukt hij. Mylène knikt maar legt uit dat ze niets kan veranderen in het geval ze het zelf niet ziet. Het is niet zo dat ik je bewust wil irriteren verzekert ze. Erik geeft toe dat hij soms het idee heeft dat het model zichzelf niet is. Dat probeer ik wel zo veel mogelijk zegt Mylène. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *