Wat vindt Kaylee van haar publieksstem?

Wat vindt Kaylee van haar publieksstem?

Jens, Mylène, Kaylee en Jessie zitten in de silo na de stemmingen. Begrijp je de publieksstem Kaylee? vraagt Jens. Kaylee knikt. Ik denk dat ze ook vinden dat ik een schop onder mijn kont moet krijgen voegt ze eraan toe. Mylène legt op haar beurt uit dat ze die van haar verscheurd heeft en weggegooid omdat ze niet wil meedoen aan de ophang parade. Jessie vraagt zich af of Kaylee achter de stemmingen en haar speech staat. Ja antwoordt ze op haar beurt. Wat later legt Jessie uit dat hij het onzin vindt dat Merel en Gerrit nog wat redenen hadden verzonnen voor het feit dat ze op Kaylee zijn gaan stemmen. Het had niets uitgemaakt, we hadden ook voor iemand anders kunnen gaan gaat hij verder. Het was puur tactisch. Maar Ger zit in ieder geval niet op de bank eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *