Jessie heeft nog altijd vertrouwen in genomineerde Jens

Jessie heeft nog altijd vertrouwen in genomineerde Jens

Jessie, Merel, Jens en Mylène zitten in de silo. Ben je bang om naar huis te gaan vraagt Merel aan Jens. Tuurlijk antwoordt Jens.  Jessie legt op zijn beurt uit dat hij het gisteren erg gezellig had met hem en niet op Jens wilde stemmen. Je bent natuurlijk ooit binnen gekomen met het plan om evenementen op te gaan zetten gaat hij verder.  Ik heb wat dat betreft heel veel vertrouwen in je en nog steeds. Maar laten we ons focussen op hoe we dingen wel voor elkaar gaan krijgen in plaats van ervan uit te gaan dat het niet gaat lukken benadrukt hij. Merel is het met hem eens en zegt het jammer te vinden in het geval Jens naar huis zou moeten gaan. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *