Hiske praat met Andrea, komt het nog goed met Christel?

Hiske praat met Andrea, komt het nog goed met Christel?

Hiske en Andrea zitten op een bankje op het Utopia 2 terrein wanneer Andrea een zucht slaakt. Ik ben blij dat het voorbij is zegt ze. Hiske knikt en vraagt zich af of ze zenuwachtig was. Andrea knikt. Ik heb zin in morgen als er twee nieuwe mensen komen voegt ze eraan toe. Hiske is het met haar eens en legt uit dat dit de positieve kant is van de stemmingen. Dan kunnen we weer een nieuwe Utopiaan kiezen. Andrea denkt dat er een man en een vrouw binnen zullen komen. Dat denk ik ook zegt Hiske op haar beurt. Of misschien twee mannen gaat ze verder.

Je speech was heftig zegt Hiske wat later. Andrea knikt maar legt uit dat dit precies was wat ze vond. Ik heb nog even met Christel gesproken maar toen was ze heel eenzijdig over de spuitbussen. Ze zei dat ik mijn ding mocht doen. Ze vervolgt dat ze er eerst aan dacht om ook op Mylène en Gerrit te stemmen maar dit veranderde omdat Christel niet met haar kwam praten. Hiske knikt. Heftig benadrukt ze. En zegt dat ze Christel anders ziet maar ze haar mening respecteert. Denk je dat het nog goedkomt tussen jullie vraagt ze vervolgens. Andrea knikt. Vast wel, daar ga ik wel vanuit. Misschien niet zoals ik verwacht had, maar ik kijk het aan eindigt ze. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *