Kaylee is in tranen na de stemmingsronde, Dylan biedt haar troost

Kaylee is in tranen na de stemmingsronde, Dylan biedt haar troost

Dylan en Kaylee liggen op bed in hun huisje wanneer Kaylee begint te huilen. Kom eens even hier zegt Dylan terwijl hij haar een knuffel geeft. Gaat ie? Je hebt het goed gedaan benadrukt hij. Kaylee begint te snikken. Ik had het niet verwacht, de bovenste zegt ze. Precies wat er nu is gebeurd, was hetgeen waar ik bang voor ben voegt ze eraan toe. Dylan knikt en legt uit dat ze dit niet heeft verdiend. Iedereen ziet dat ik nu bovenaan sta gaat Kaylee verder. Dit voelt als afgaan benadrukt hij. Ik weet niet wat ik fout doe zegt ze verder tussen het huilen door. En legt uit dat ze moet leren om voor zichzelf op te komen maar de anderen daar geen last van hebben. Ik weet ook niet wat ik ermee moet. Ik doe zo mijn best, maar ik doe het niet goed. Zo voelt het eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 15:52

    Misschien die arme Dylan wat vrijheid geven en niet zo tegen hem tekeer gaan.
    Je doet je heel lief en verlegen voor maar dat ben je echt niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *