Christel en Hiske praten na over de stemmingsronde

Christel en Hiske praten na over de stemmingsronde

Hiske en Christel zitten in hun huisje over de stemmingen na te praten. Ik voel me niet verdrietig of boos zegt ze. Ik voel me eigenlijk wel uitgerust benadrukt ze. En voegt eraan toe dat er vast nog wel momenten kunnen komen waarop ze gaat huilen maar er nu vrede mee heeft dat ze in de gevarenzone zit. Hiske knikt en vraagt zich af hoe ze vindt dat de groep reageert. Zijn er nog mensen naar je toegekomen? Christel schudt haar hoofd. Dat is toch raar gaat Hiske verder. Christel knikt. Het is ook raar zegt ze. Volgens haar zouden mensen meer interesse moeten tonen in de persoon achter zijn of haar acties. Dat is toch interessant? Hiske legt uit dat zij dat interessant vinden maar ze niet weet of de andere bewoners daar ook zo over denken. Ik vind het wel spannend geeft de Hiske toe. Ik denk niet dat je gaat maar er bestaat altijd een kans dat je gaat. Ik zou dat heel erg vinden eindigt ze. Denken jullie dat Christel naar huis moet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *