Gerrit springt opnieuw de vijver in

Gerrit springt opnieuw de vijver in

Gerrit en Merel staan te praten op het terrein wanneer Jessie aan komt lopen. Een nieuw tijdperk weer zegt Gerrit lachend. Jessie knikt. Moet je niet even de vijver in springen vraagt hij. Merel begint te klappen. Ja roept ze. Gerrit lacht verder. Zal ik het doen? Het is wel heel koud hè gaat hij verder. Wat later lopen de drie richting de vijver waar Gerrit zijn trui uittrekt. Dj Gerrit grapt Jessie. Die er altijd goed uit gaat zien roept Merel erachter aan. Kom op Ger, je kan het! Hierop springt Gerrit de vijver in. Wat vinden jullie van de actie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *