Jens huilt en is emotioneel na de stemmingsronde, er zijn velen slechte scenario’s

Jens huilt en is emotioneel na de stemmingsronde, er zijn velen slechte scenario’s

Jens zit in de silo wanneer Merel naast hem komt zitten. Jens is emotioneel en huilt. Ben je bang om naar huis te gaan? vraagt Merel. Jens antwoordt de kans aanwezig is. Merel geeft toe dat ze liever zou willen dat Mylène naar huis zou gaan. Ik heb jou liever hier benadrukt ze. Jens laat huilend weten dat hij allerlei scenario’s in zijn hoofd heeft en veel geen goede uitkomst hebben. Huil je ook omdat je bang bent dat Mylène gaat? vraagt Merel wat later. Jens knikt. Het voelt als het einde van iets waar we eigenlijk geen eens een stempel op hebben gedrukt gaat hij verder. Merel begrijpt hem. Het doet je dus toch meer dan je hebt laten blijken eindigt ze. Hoe zal dit verder af lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *