Kaylee krijgt via de post advies van het thuisfront

Kaylee krijgt via de post advies van het thuisfront

Dylan en Kaylee zitten in hun huisje wanneer Franny, Brandon en Shelley aankloppen. Post zegt Franny terwijl ze de brieven triomfantelijk in haar hand houdt. Alsjeblieft voegt ze eraan toe. Wat later opent de Kaylee de brieven. Ik vind post een beetje eng zegt Kaylee. Ik ben bang dat iedereen me laf vind. Dylan schudt zijn hoofd en legt uit dat het wel goedkomt. Samen maken ze de brieven open. Praat wat meer met je mede bewoners leest ze voor. Daar leer je van en maakt je nog sterker. Dyl doet het ook goed, maar geef hem wat meer ruimte. Zal Kaylee iets met de adviezen in de post doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *