Adriaan en Jessie verzetten de opening van de bakkerij

Adriaan en Jessie verzetten de opening van de bakkerij

Vandaag stond de opening van de bakkerij gepland, maar Adriaan was het hier niet mee eens. Adriaan is van mening dat zijn bakkerij pas kan worden geopend als deze af is, maar volgens Adriaan is dat nog niet het geval. Jessie komt verhaal halen bij hem. Het is nog niet af, de schappen moeten vol, het stroom moet goed, geeft Adriaan aan. Jessie gaat de discussie aan met Adriaan, maar snapt uiteindelijk Adriaan zijn punt. De mannelijke bewoners besluiten de opening niet vandaag te doen, maar te verplaatsen naar een moment waarop de bakkerij wel af is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *