Adriaan uit zijn frustraties over de bakkerij bij Merel

Adriaan uit zijn frustraties over de bakkerij bij Merel

Adriaan is druk bezig met het bakken van zijn broden in de bakkerij. De bakkerij van Adriaan moet nog officieel worden geopend, maar hier lijkt Adriaan nog niet klaar voor te zijn. Adriaan zit hoog in zijn emotie en bespreekt zijn frustratie met Merel, terwijl Jens en Mylėne zijn verhaal aanhoren. Ze willen een opening gaan doen, terwijl het nog niet af is. Er wordt iets doorgedrukt wat ik niet wil, zegt Adriaan boos tegen Merel. Dan doe we het toch niet, doe is even rustig, geeft Merel rustig aan bij Adriaan. Het lijkt nog niet helemaal aan te komen bij Adriaan en daarom loopt hij boos verder. Zal Adriaan rustig worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *