Adriaan kookt van woede wanneer hij niet door kan met bakken

Adriaan kookt van woede wanneer hij niet door kan met bakken

Adriaan is sinds een tijd bezig met zijn eigen bakkerij en dit lijkt een succes te zijn. Om zijn broden te bakken heeft Adriaan stroom nodig, maar dit lijkt niet vanzelfsprekend in de mini samenleving. Wanneer Adriaan hard aan het werk is, stopt de stroom ermee en hier is Adriaan op zijn zachtst gezegd niet blij mee. Waarom luisteren mensen niet naar mij als ik iets zeg,  zegt Adriaan terwijl hij boos de caravan uit stormt. Hij had afgesproken met de andere bewoners dat hij de stroom zou kunnen gebruiken, maar dit lijkt niet helemaal goed te zijn doorgekomen. Adriaan probeert de stroom opnieuw te laten werken, met succes. Zal Adriaan verder kunnen bakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *