Lotus mist Mike heel erg en lijkt ontroostbaar

Lotus mist Mike heel erg en lijkt ontroostbaar

Gisteren heeft Mike Utopia 2?verlaten en dit gaat bij veel bewoners niet in de koude kleren zitten. Ook Lotus is erg ontdaan van het vertrek van haar maatje. Lotus en Mike hebben veel tijd met elkaar doorgebracht en waren erg hecht samen. Lotus wordt ’s ochtends wakker met tranen in haar ogen. Wanneer Timothy dit opmerkt gaat hij direct naar haar toe om haar te troosten. De vrouwelijke bewoonster lijkt ontroostbaar en blijft liggen onder haar deken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 19:13

    Het is totaal niet de schuld van Lotus dat Mike weg is gegaan, meer de schuld van Jessie die maakt het leven daar ondraaglijk voor sommige mensen. Je hoort eigenlijk iedereen wel klagen over Jessie maar niemand durft het in zijn gezicht te zeggen, behalve Mike en Lotus. Ik hoop dat Lotus er snel weer bovenop komt en verder gaat met haar Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *