Jessie en Adriaan uitten hun frustraties over de troep bij elkaar

Jessie en Adriaan uitten hun frustraties over de troep bij elkaar

Jessie en Adriaan zijn al vroeg uit de veren. Wanneer de twee  bewoners in de silo aankomen, schrikken ze van de troep om zich heen. Jessie geeft aan dat hij in Utopia 2  is gekomen om iets moois neer te zetten, maar het idee heeft dat niet iedereen dit idee met hem deelt. Het zijn gewoon beesten waarmee we wonen. Het doet mij echt pijn om te zien dat er hier zoveel mensen rondlopen die schijt aan alles hebben en slechte intenties hebben, geeft Jessie aan bij Adriaan. Adriaan is het volledig met Jessie eens en gelooft zijn ogen niet in de silo. Dit is moedwillig de boel dwarszitten, sluit Jessie af. Zullen de andere bepwoners zich gaan aanpassen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Lisa at 11:41

    Reageer eens een paar keer niet en wacht de reakties af.Notuleer dit en bespreek maar weer eens in de vergadering.Maak hierover persoonlijke afspraken en notuleer dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *