Jessie praat met Gerrit over de dieven waarmee ze samenwonen in Utopia 2

Jessie praat met Gerrit over de dieven waarmee ze samenwonen in Utopia 2

Gerrit loopt afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer hij Jessie tegen komt. Wat zijn dit voor rare mensen begint Jessie. Ze stelen en lachen erom voegt hij eraan toe. Gerrit knikt en laat weten dat dit komt omdat er geen sancties op zitten. Als mensen lak hebben aan de regels, moet je de biertjes van hun zakgeld afhalen voegt hij eraan toe. Jessie legt op zijn beurt uit dat het niets uit zou maken. Dan bestellen ze alsnog of halen geld uit de kassa bij evenementen. We wonen met een stelletje dieven. Ik vind het echt heel erg eindigt hij. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *