Jessie uit zijn frustraties er is ongevraagd bier gepakt

Jessie uit zijn frustraties er is ongevraagd bier gepakt

Christel en Hiske zitten afgelopen avond in hun huisje wanneer Jessie binnen komt lopen. Wat moet ik hier nou mee begint Jessie. Ik heb samen met Jens bier neergezet naast de caravan en ze zijn nu aan het drinken. Blijken ze een aantal van die blikjes te hebben gepakt voegt hij eraan toe. Christel is verbaasd. Echt? Jessie knikt en uit zijn frustratie. Moet dan alles in de boot? Ik laat vijf minuten onbeheerd iets achter en direct pakken ze het. Hiske legt op haar beurt uit dat de afspraak is gemaakt dat er niet meer van de bv wordt gedronken. Het is voor de markt bedoeld benadrukt ze. Christel knikt. Ze konden beter overleggen of het van hun zakgeld kopen… Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *