Krijgt de bakkerij van Adriaan nog een officiële opening?

Krijgt de bakkerij van Adriaan nog een officiële opening?

Adriaan zit afgelopen avond in de caravan wanneer Jessie binnen komt lopen. Wat dacht je ervan om morgen rond een uurtje of tien de bakkerij te openen? vraagt hij. Adriaan schudt zijn hoofd. Nee zegt hij. Jessie begint te lachen. Jawel. Maken we een paar koekjes, doen we glaasjes jus d’orange erbij voegt hij eraan toe. Adriaan lijkt nog steeds niet te zijn overtuigd. Jawel, het is echt leuk en belangrijk benadrukt Jessie. Oké, is goed zegt Adriaan uiteindelijk. Doen we. Wat later loopt Jessie de silo binnen om het nieuws aan de andere bewoners te vertellen. Waarom moet je zijn spreekbuis zijn? vraagt Jens. Omdat hij aan het trainen is antwoordt Jessie. Maar morgenochtend om 10 uur is de opening, met koekjes en jus d’orange. Hoe zal de opening verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *