Timothy is in tranen, het gedoe met Franny wordt hem teveel

Timothy is in tranen, het gedoe met Franny wordt hem teveel

Timothy ligt in bed wanneer Lotus binnen komt lopen. Hoezo zit je er zo doorheen? vraagt ze. Ik wil niet praten antwoordt Timothy licht geïrriteerd. Als ik wil praten, kom ik wel naar je toe benadrukt hij. Lotus knikt. Waar is Franny? Timothy blijft stil liggen onder de dekens. Geen idee zegt hij. Later draait Timothy zich om. Houd ik Franny tegen? Lotus schudt haar hoofd. Naar mijn idee niet voegt ze eraan toe. Timothy legt uit dat de familie vertelde dat hij haar rond commandeert en Franny meer in haar mars heeft. Een uur later zit Timothy op zijn bed. Hoe is het gesprek uiteindelijk verlopen? vraagt Lotus. Wel goed antwoordt Timothy. Ik heb mijn familie nodig benadrukt hij. Hierop stromen de tranen over zijn wangen. Ik weet niet wat ik voel, ik sla helemaal op slot. Lotus slaat daarna een arm om hem heen. Het is gewoon even heel veel nu eindigt hij. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *