Franny vertelt aan Brandon hoe het gesprek met haar familie over de verloving verlopen is

Franny vertelt aan Brandon hoe het gesprek met haar familie over de verloving verlopen is

Franny en Brandon lopen over het Utopia 2 terrein wanneer het bezoek van Franny haar ouders ter sprake komt. Ik zei toch dat het meeviel zegt Brandon. Franny knikt en legt uit dat ze blij is dat ze langs zijn geweest. Het schijnt dat Tim best wel kwetsende dingen over mijn familie heeft gezegd voegt ze eraan toe. Brandon laat weten dat hij daar niets van mee heeft gekregen maar wel tegen hem heeft gezegd dat hij ten alle tijden respect moet houden. We kijken eerst hoe het gaat in de buitenwereld gaat Franny verder. Het is niet zo dat ik nu mijn eigen Utopia laat zien benadrukt ze. Brandon knikt en zegt dat hij wel heeft gemerkt dat ze wat losser komt van Timothy. Het zijn kleine stapjes. Niet samen roken, niet samen sporten. Dan kan je laten zien wie Franny is benadrukt hij. Wat later begint Franny over Timothy. Ik denk dat de woorden wel hard zijn aangekomen zegt ze. Hij durfde niets meer te zeggen. Ik denk dat hij bang is dat hij niets goed kan doen vervolgt ze. Volgens haar verandert er niets. We zijn nog steeds verloofd, ik moet alleen even wat meer aan mezelf gaan denken. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *