Hiske krijgt een verzoek per mail voor een date

Hiske krijgt een verzoek per mail voor een date

Jessie zit achter de computer wanneer zijn oog op een e-mail valt. Goedemiddag Hiske leest hij voor. Laatst hoorde ik je op de streams zeggen dat jij en Christel graag eens de man van jullie leven zouden willen ontmoeten en een date wilden hebben in Utopia 2. Nou, hier ben ik dan. Ik ben Johan, 49 jaar en heb een dochter van 15 jaar. Ik hoop op een antwoord. Merel en Mylène beginnen direct mee te lezen. Wat leuk merken ze op. Jessie stelt voor om direct terug te mailen en te vragen wanneer hij kan. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 19:05

    Waar bemoeit hij zich toch weer mee, het gaat om Hiske en niet om hem. Het zou fatsoenlijker zijn om met deze email naar Hiske toe te gaan en haar mening horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *