Franny is wijzer geworden van het gesprek met haar familie

Franny is wijzer geworden van het gesprek met haar familie

Shelley en Franny nemen na het bezoek van Franny even een moment voor zichzelf. Het bezoek van haar familie was heftig. De moeder en broer van Franny hebben haar gewaarschuwd voor Timothy zijn daden. En Franny neemt dit serieus. Wanneer de twee samen op de steiger zitten aan het Utopia 2 meer, lucht Franny haar hart. Shelley begint het gesprek. Ben je wijzer geworden van je bezoek? vraagt Shelley. Jazeker antwoordt Franny vastberaden. Wat is er precies gezegd door Tim, waar je familie mee zat? vraagt Shelley verder. Franny legt uit dat Timothy inderdaad woorden heeft gezegd die niet netjes waren tegenover haar familie. Ook vertelt ze dat Timothy op dit moment wat somber is. Misschien dat hij nu inziet dat dit een dingetje is concludeert Shelley. Toch merkt Shelley dat Franny blij was met het bezoek. Ik ben blij en opgelucht gaat Franny verder. Heel goed van je. Moet je vooral blijven doen eindigt Shelley. Franny knikt en legt nog eens duidelijk uit dat ze nu ze even zonder Timothy is veel energie heeft om haar doelen verder te verwezenlijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *