Mylène heeft veel interesse in het helpen van Adriaan en zijn bakkerij

Mylène heeft veel interesse in het helpen van Adriaan en zijn bakkerij

Adriaan is de laatste tijd heel druk met Adriaans Ambachtelijke Bakkerij, een veganistische bakkerij. Daarom heeft hij hulp van buitenaf ingeschakeld en heeft ook Mylène veel interesse in het helpen van zijn mede bewoner. De twee willen graag een nieuw recept gaan bakken en willen daarvoor op de computer. Daarom lopen de twee naar de silo, waar Jessie druk bezig is op de computer. Wanneer Mylène vraagt of ze op de computer mogen, lijkt Jessie in het begin nog wat standvastig te zijn. Hij wil zelf weten waarnaar ze zoeken en het zelf googelen. Echter vindt Mylène dat niet fijn. Mogen we zelf kijken, alsjeblieft vraagt ze aan Jessie. Jessie reageert sarcastisch. Ik maak wel even plaats voor koning Adriaan. Wat zullen ze maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *