Shelley ontdekt dat Gerrit en Mylène samen in bed liggen

Shelley ontdekt dat Gerrit en Mylène samen in bed liggen

Afgelopen avond hebben Jessie en Jens, Mylėne en Gerrit samen gespot in bed. De twee mannelijke bewoners leken verbaasd te zijn dat Gerrit en Mylėne onder een deken lagen en Jessie besloot daarom ook direct naar Shelly toe te lopen om dit nieuws te vertellen. Drie keer raden wat ik aantrof, geeft Jessie aan. Zijn ze bezig?,  vraagt Shelley geschrokken. Jessie legt uit dat de twee knus onder een deken lagen, maar dit verbaasdt Shelley niets. Dat had ik verwacht, geeft Shelley aan. Het is zijn ex. De kans dat het weer terug kan komen is aanwezig. De vrouwelijke bewoonster is toch nieuwsgierig. Maar, hebben ze gezoend?, vraagt Shelley. Ze geeft aan dat ze wel wil weten of zij hebben gezoend en ze vraagt of Jessie dit wil checken bij hen. Zal Jessie dit doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 16:04

    En wederom staat Jessie gewoon te gluren voor het raam, volgens mij mist hij gewoon iets omdat hij altijd maar de stelletjes staat te begluren! En hij weet niet hoe snel hij naar Shelley moet lopen om het te vertellen. Wat een zielig persoon is het toch, het wordt hoog tijd dat Jessie eens een leven krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *