Christel lijkt Hiske niet te begrijpen

Christel lijkt Hiske niet te begrijpen

Hiske heeft laatst een bericht gehad van een man die graag met haar wil daten. De vrouwelijke bewoonster heeft er ondertussen over nagedacht en ze lijkt op het bericht in te willen gaan. Wat heb ik te verliezen?, vraagt Hiske aan Christel. Christel lijkt het niet te begrijpen. Dat soort dingen doe je toch als je denkt: dat vind ik wel leuk, reageert de vrouwelijke bewoonster. Anders ga je daar toch niet eens aan beginnen? Hiske vertelt dat ze wel nieuwsgierig is en dat ze nog niet echt een oordeel over de man kan vellen. Ga je dit nou echt menen?, vraagt Christel. Je eerste reactie was al: oh my God, ik moet gaan daten. Dat klopt volgens Hiske maar ze wil een keer uit haar comfortzone stappen. Jij had het toch ook gedaan?,  vraagt ze aan haar maatje. Als ik haar leuk vind ja, reageert Christel. Zal Hiske daadwerkelijk op date gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *