Christel en Hiske vragen zich af of het wat gaat worden tussen Gerrit en Mylène

Christel en Hiske vragen zich af of het wat gaat worden tussen Gerrit en Mylène

Gerrit en Mylène lagen afgelopen avond samen in bed en dit is onderwerp van gesprek bij de overige bewoners. Gaat het nog wat worden tussen die twee?, vraagt Christel aan Hiske. Hiske denkt van niet, maar volgens haar zou een nachtje wel kunnen. Ik vind Gerrit wel iemand voor een nachtje, legt Hiske uit. Ik denk niet dat het iets gaat worden tussen die twee. Ik zie ze op een totaal ander level opereren op dit moment. Volgens Christel staat Gerrit er nog wel open voor. Maar die houdt alles een klein beetje open, zegt de vrouwelijke bewoonster. Ook met Shelley. Dat vindt hij wel leuk dat er twee vrouwen om hem heen hangen. Denk jij dat het iets gaat worden tussen Gerrit en Mylène.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *