Jessie ontvangt post maar is er niet helemaal tevreden over

Jessie ontvangt post maar is er niet helemaal tevreden over

Jessie is afgelopen avond in de silo wanneer Jens aan de andere kant van het Utopia 2 terrein post uit de brievenbus haalt. Hij verstopt de brieven onder zijn trui en hij loopt ermee naar de silo. Nice, thanks zegt Jessie en hij legt de brieven op tafel. Niet veel later vertrekt hij naar zijn boot om zijn post rustig door te lezen. Wanneer hij de brieven leest, komt er een glimlach op zijn gezicht. Toch lijkt Jessie niet helemaal tevreden. Hebben jullie nou geen foto’s meegestuurd? zegt hij hardop. Ah, wat jammer voegt hij eraan toe. Desondanks lijkt Jessie zijn post erg te waarderen. Wat lief zegt hij als hij klaar is met lezen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *