Shelley besluit Gerrit te storen terwijl hij op bed ligt met Mylène

Shelley besluit Gerrit te storen terwijl hij op bed ligt met Mylène

Wanneer Jens, Timothy, Shelley en Franny afgelopen avond op de bank zitten, komt Jens met het idee om naar Mylène en Gerrit in de Mongoolse tent te gaan. Shelley lijkt dit niet zo een goed plan te vinden maar de andere proberen haar over te halen. Jouw speeltje ligt met een ander in bed begint Jens tegen Shelley. Je wil toch weten wat daar gebeurt en of hij morgen nog van jou is voegt hij eraan toe. Shelley lijkt hier niet van gediend te zijn en ze is niet van plan erheen te gaan. Ook Franny vindt dat Shelley erheen moet. Ik heb zin in drama benadrukt ze.

Hoewel Shelley in eerste instantie aangeeft morgen met Gerrit te praten vinden Jens en Timothy dat ze dit nu moet doen. Zo gezegd, zo gedaan en al snel loopt Timothy samen met Shelley richting de Mongoolse tent waar Mylène en Gerrit liggen. De twee liggen knus tegen elkaar aan wanneer er bruut op de deur wordt geklopt. Al snel springt Gerrit uit bed om de deur te beantwoorden. Mag ik je even lenen vraagt Shelley wanneer Gerrit de deur opent. Al snel pakt Gerrit zijn jas en loopt hij met Shelley mee. Hoe zal dit aflopen? Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *