Shelley gaat het gesprek met Gerrit aan over Mylène, ze wil niet geconfronteerd worden met de twee

Shelley gaat het gesprek met Gerrit aan over Mylène, ze wil niet geconfronteerd worden met de twee

Shelley heeft afgelopen avond aan Gerrit gevraagd om even met haar te komen praten, terwijl hij al met Mylène op bed lag. Gerrit loopt direct met haar mee. Er wordt gezegd dat jullie bezig zijn in de tent confronteert Shelley Gerrit met wat ze van de anderen te horen heeft gekregen. Is dat zo? Gerrit antwoordt resoluut van niet. Ik geloof je niet reageert Shelley. En legt uit dat Timothy haar heeft gezegd dat ze naar de tent moest lopen om verhaal te komen halen maar Gerrit verklaart dit als stoken van Timothy. De twee praten direct naast de tent en daarom kan Mylène alles horen wat de twee zeggen. Shelley vindt dat Gerrit weinig rekening houdt met haar gevoelens. Ik wil niet jouw oude schoenen zijn zegt ze. We hebben niet gen**kt, we hebben niet gezoend, we hebben niets gedaan geeft Gerrit nogmaals aan en hij verkondigt daarnaast dat hij niet meer van plan is om verliefd te worden in Utopia 2. Shelley legt hem uit dat ze het erg moeilijk vindt om constant geconfronteerd te worden met de twee. Gerrit beloofd hier op te letten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *