Gerrit confronteert Timothy met het stoken wat hij doet tegenover Shelley

Gerrit confronteert Timothy met het stoken wat hij doet tegenover Shelley

Shelley heeft Gerrit afgelopen avond aangesproken over haar gevoel. Hieruit heeft Gerrit opgevangen dat Timothy op Shelley heeft ingepraat om verhaal te halen bij de Mongoolse tent. Opeens ziet Gerrit Timothy lopen. Gerrit besluit daarom om Timothy te confronteren. Lekker lopen stoken? vraagt hij geërgerd. Timothy glimlacht. Hoezo heb ik lopen stoken dan? vraagt hij. Volgens Gerrit weet Timothy dat heel goed. Nu weet je van niets meer? gaat hij verder. Timothy laat weten dat Gerrit en Shelley niets meer hebben en dat hij alleen tegen Shelley heeft gezegd wat hij zou doen, namelijk de confrontatie aangaan. Dat is stoken zegt Gerrit en hij loopt weg. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *