Shelley en Mylène praten over hun driehoeksverhouding

Shelley en Mylène praten over hun driehoeksverhouding

Afgelopen avond heeft Shelley haar gevoelens blootgegeven bij Gerrit op aandringen van Timothy. Gerrit lag namelijk samen met Mylène op bed en dit was erg confronterend voor Shelley, als ex van Gerrit. Mylène heeft hier en daar het gesprek tussen Gerrit en Shelley opgevangen en ze besluit daarom het gesprek met Shelley te openen. Allereerst wil ik zeggen dat ik het heel k*t vind dat zij je al een tijd aan het opjutten zijn, begint Mylène het gesprek. Shelley reageert dat ze het heel moeilijk heeft met alle meningen van de andere bewoners. Mylène heeft hier alle begrip voor. Shelley legt uit dat ze constant geconfronteerd wordt met Mylène en Gerrit en dat ze daar moeite mee heeft. Ik weet niet wat ik hiermee aan moet,  gaat Shelley verder wanneer ze uitlegt dat ze de twee niet kan ontvluchten in Utopia 2. Mylène geeft aan dat ze moeten blijven communiceren en dat ze niet wil dat Gerrit en zij haar in de weg zitten in Utopia 2. Ik ben hier niet gekomen voor een relatie met Gerrit, legt Mylène uit. Er is gister avond ook niks gebeurd. Shelley snapt dat de twee een goede en ingewikkelde relatie hebben maar ze vraagt Mylène om samen met Gerrit te praten in de Mongoolse tent en niet in het huisje waar zowel Shelley als Mylène slapen. Tuurlijk snap ik, sorry, reageert Mylène aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *