Christel wil in gesprek met Erik over zijn gedrag

Christel wil in gesprek met Erik over zijn gedrag

Wanneer Christel en Hiske wakker worden, bespreken zij direct de situatie rondom Erik. Het valt de dames op dat Erik anders tegen hen doet en niet meer zichzelf is. Christel is van plan hem hiermee te confronteren en geeft bij Hiske aan hoe ze dit gaat doen. Ik denk dat ik maar naar Erik ga, geeft Christel aan. Ze wil graag aangeven bij Erik dat ze het raar vindt dat hij nu anders tegen haar doet. Christel wil achterhalen welke woorden Erik heeft gebruikt en is van plan dit uit hem te trekken. Zal het de dames lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *