Franny neemt het op voor Lotus en spreekt Timothy aan op zijn gedrag

Franny neemt het op voor Lotus en spreekt Timothy aan op zijn gedrag

Lotus en Franny lopen samen over het terrein wanneer Franny hoort dat Timothy Lotus een b*tch heeft genoemd. Wanneer Franny dit hoort wordt zij boos en loopt naar Timothy toe. Ga je lekker? Lotus een beetje een b*tch noemen?, zegt Franny verontwaardigd. Timothy geeft aan dat hij vindt dat Lotus zich koud gedraagt sinds haar maatje Mike weg is. Franny vindt het belachelijk hoe Timothy over Lotus praat en geeft aan dat hij zijn excuses moet aanbieden, maar hier lijkt hij niet op te wachten. Ze is je beste vriendin hier. Ik vind dat heel hard, ik vind dat je dat niet kan maken. Waar slaat dat op? geeft Franny aan. Franny geeft aan dat Timothy nu juist koud is, maar hij lijkt er niks van aan te trekken. Zal Timothy zijn excuses nog aanbieden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *