Erik en Christel praten over het voorval en hij biedt zijn excuses aan

Erik en Christel praten over het voorval en hij biedt zijn excuses aan

Erik heeft in een dronken bui woorden gebruikt over Christel en Hiske die de dames niet door de beugel vinden kunnen. Er is al veel over gesproken, behalve door Erik zelf. Wanneer Christel en Erik samen in de silo zijn, uit Erik zijn gevoel erover en biedt zijn excuses aan. Ik ben ook een eikel soms, begint Erik het gesprek. Hij geeft aan dat hij een borrel op had en bepaalde dingen niet had mogen zeggen. Ik had het niet moeten zeggen, geeft hij eerlijk toe, ik was een beetje opstandig en geïrriteerd, dan zeg je soms dingen. Ik zal het niet meer doen. Zal Christel hier genoegen mee nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *