Timothy biedt zijn excuses aan. Neemt Lotus hier genoegen mee?

Timothy biedt zijn excuses aan. Neemt Lotus hier genoegen mee?

Timothy en Lotus hebben deze ochtend een heftige ruzie gehad, omdat Timothy Lotus een ‘koude b*tch’ heeft genoemd. Volgens Franny moest Timothy zijn excuses aanbieden richting haar, maar dit zag Timothy niet zitten. Nu hij er langer over na heeft gedacht, loopt Timothy toch richting Lotus om sorry te zeggen. Het moest een geintje zijn, geeft Timothy aan. Lotus lijkt hier niet in te trappen en aanvaard zijn excuses niet, het is goed met je. Je hoeft ook niet naar mij toe te komen nu. Als je een ‘koude b*tch’ wil leren kennen heb je er hier een. Timothy loopt achter Lotus aan, echt sorry, het moest als een geintje overkomen. Lotus geeft aan dat ze geen zin heeft om te praten, ik hoef geen excuses, wat denk je zelf nou joh? Het is gewoon f*cking gemeen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *