Franny vindt Timothy te fel, hij moet rustiger doen

Franny vindt Timothy te fel, hij moet rustiger doen

Lotus en Timothy hebben een heftige ruzie gehad. Timothy vindt Lotus een koude b*tch maar hier is Lotus niet van gediend. Wanneer Franny en Timothy de situatie bespreken, doet Franny een duidelijke uitspraak. Ik weet niet of ze het fijn vindt als je hier slaapt geeft Franny aan. Ik hoop dat het goed komt voegt ze eraan toe. Timothy geeft aan dat hij balletje in haar handen ligt. Hij is niet van plan ergens anders te slapen omdat Franny ook in het huisje slaapt. Hij geeft aan dat Lotus dit waarschijnlijk niet wil omdat Timothy en Franny knuffelen met elkaar en Lotus hierdoor jaloers wordt. Maar als jij wil dat ik mijn laatste week in de Mongoolse tent slaap, doe ik dat gaat Timothy verder tegen Franny. Dit omdat hij bang is volgende week weg te moeten. Wil je even rustig doen? geeft Franny aan. Je bent zo fel. Zal Timothy rustiger worden vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *