Kan Franny zonder Timothy? Maakt hij een kans genomineerd te worden?

Kan Franny zonder Timothy? Maakt hij een kans genomineerd te worden?

De stemingsperiode nadert en dit betekent dat de bewoners veel spreken over de nominaties. Wanneer Franny en Lotus samen in hun huisje zijn, bespreekt Franny haar zorgen. Franny is bang dat Timothy genomineerd wordt. Denk je dat je het zou redden zonder Tim? vraagt Lotus aan Franny. Franny geeft aan dat ze dit wel zou kunnen. Maar het gaat wel heel moeilijk zijn benadrukt ze. Franny geeft aan dat ze zichzelf met Lotus vergelijkt en denkt dat zij ook zonder Timothy zou kunnen. Het zal wel moeten, ik ga niet opgeven. Zal Timothy echt genomineerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *