Het valt Timothy op dat zijn mede bewoners weinig doen en bespreekt dit met Erik

Het valt Timothy op dat zijn mede bewoners weinig doen en bespreekt dit met Erik

Timothy loopt met Erik over het Utopia 2 terrein. Op een gegeven moment valt Timothy iets op. Hij is zijn mede bewoners aan het observeren en komt tot een ontdekking. Wat doen die twee nou? vraagt Timothy zich hardop af, doelend op Hiske en Christel. Beetje rondjes lopen en eten voegt hij eraan toe. En geeft verder aan dat hij het idee heeft dat alleen Adriaan hard aan het werk is. Ook Erik vraagt zich af wat de rest aan het doen is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *