Adriaan kan niet begrijp dat zijn mede bewoners hem niet komen helpen met de bakkerij

Adriaan kan niet begrijp dat zijn mede bewoners hem niet komen helpen met de bakkerij

Terwijl de meeste bewoners genieten van het zonnetje zijn Adriaan en Jens druk bezig voor de bakkerij. Ik vind het zo jammer man zegt Adriaan tegen Jens. Volgens Adriaan hadden er best een paar bewoners kunnen helpen met het inpakken. Wat vind je jammer, Adje? vraagt Jessie niet veel later. Adriaan antwoordt dat hij het niet leuk vindt dat niemand aanbiedt om hem te komen helpen. Het is iedereens geld benadrukt hij. Al het geld gaat gewoon naar de bv. Mensen kunnen wel gewoon sporten en in de zon zitten voegt hij eraan toe. Jessie die er ook bij staat legt uit dat iedere bewoner met een product hier tegenaan loopt. Het zijn altijd dezelfde mensen die helpen gaat hij verder. Daar is Adriaan het mee eens. Ik vind het echt niet eerlijk be3nadrukt hij. Gaan de bewoners Adriaan vandaag nog helpen met de bestellingen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *