Kiest Gerrit voor Shelley of voor Mylène?

Kiest Gerrit voor Shelley of voor Mylène?

Adriaan zit rustig te eten als Gerrit bij hem op het bankje komt zitten. Hoe gaat het leven van Gerrit? vraagt Adriaan. Gerrit antwoordt dat het goed gaat met hem. Je hebt keuze uit twee dames hè, oude snoepert gaat Adriaan verder. Gerrit begint te lachen. Ja, ik heb het wel goed in Utopia voegt hij eraan toe. Dat kan niet iedereen zeggen benadrukt hij. Adriaan vraagt vervolgens voor wie Gerrit gaat. Weet ik niet antwoordt Gerrit. En vraagt wat Adriaan van Mylène vindt. Niet mijn type zegt Adriaan en hij lacht. Maar dat zijn ze allemaal niet hier. En vertelt verder dat hij blijft hopen dat er een leuke vrouw voor hem binnenkomt. Gerrit zegt dat hij het moeilijk vindt om een keuze te maken tussen Mylène en Shelley. Ik heb een zwak voor haar maar ik heb ook een zwak voor Shelley legt hij aan het einde van het gesprek uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *