Timothy vertelt over zijn ruzie met Lotus, hij gaat haar niet meer opzoeken

Timothy vertelt over zijn ruzie met Lotus, hij gaat haar niet meer opzoeken

Timothy heeft een heftige ruzie met Lotus gehad waarbij hij haar een koude b*tch heeft genoemd. Timothy heeft al meerdere keren zijn excuses proberen aan te bieden maar dit lijkt vooralsnog zonder succes te zijn. Ik had het in mijn gedachten als een geintje zegt Timothy later tegen Brandon. Gaat ze in een keer doen alsof ik het echt meen. Dan maak je een keer een hard grapje en dat is dan de waarheid. Dat is gewoon zoeken. Gewoon lekker projecteren. Ze is niet lekker in haar sas, dus dit is heerlijk voor haar. Dat snap ik volkomen benadrukt hij. Timothy is van plan om Lotus voor de rest gewoon met rust te laten en haar niet meer op te zoeken. Dat lijkt hem het beste idee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *