De groep houdt een grote schoonmaak en laat een container komen

De groep houdt een grote schoonmaak en laat een container komen

Adriaan is druk bezig geweest met zijn bestellingen en hij is niet van plan om stil te gaan zitten. Aan het einde van de middag luidt hij de bel en vraagt hij aan de andere bewoners of ze hem kunnen helpen met het opruimen van het terrein. De meeste bewoners stemmen direct in. Inmiddels is er een grote container bezorgd in Utopia 2. De bewoners pakken alle troep die ze kunnen vinden en gooien het in de container.

Maar er wordt nog meer hard gewerkt. Zo is Mylène nog maar net in Utopia 2, maar ze doet hard haar best om zich van haar beste kant te laten zien. Dit valt vooral Christel en Jessie op, die haar complementeren als ze met Brandon pakketjes aan het inpakken is. Jij bent ook echt een manusje van alles roept Christel. Goed bezig! Deze lieve woorden lijken Mylène goed te doen. Dit vind ik echt top, wat ze doet zegt ze. Je moet helpen waar de hulp ook echt nodig is voegt Jessie er aan het einde van het gesprek aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *