Jessie doet een belofte aan Merel, krijgt hij binnenkort straf?

Jessie doet een belofte aan Merel, krijgt hij binnenkort straf?

Merel loopt over het Utopia 2 terrein naar haar huisje toe als ze plotseling wordt aangesproken door Jessie. Het valt hem op dat Merel een stukje omloopt omdat er niet overal stenen liggen. Overmorgen, dan kan jij naar je huisje lopen zonder vieze schoenen te krijgen. Beloofd roept hij naar Merel. Hij is van plan om een pad voor haar te straten, zodat ze niet meer om hoeft te lopen. Beloofd vraagt Merel. Beloofd antwoordt Jessie. En als het niet zo is, dan mag je mij straf geven. Merel lacht. Maar jij houdt van straf roept ze terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 08:46

    Ben benieuwd wie hij daarvoor in de arm neemt, of gaat hij eindelijk eens zelf de armen uit de mouwen steken? Ik denk het niet, ik denk ook niet dat hij het kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *