Jens is in tranen door een moeilijk moment, Mylène wijkt niet van zijn zijde

Jens is in tranen door een moeilijk moment, Mylène wijkt niet van zijn zijde

Jens heeft afgelopen avond een moeilijk moment. Zijn broertje is jarig en daar kan hij natuurlijk niet bij zijn. Hij is dan ook in tranen en hij wordt getroost door Mylène, Timothy en Franny. Mijn broertje is vandaag jarig vertelt hij verdrietig. Timothy en Franny besluiten een verjaardagsliedje voor zijn broertje te zingen. Hierdoor komt er een lach op Jens zijn gezicht. bewoner Gerrit geeft zijn mede bewoner ook een knuffel, waardoor de tranen toch weer over zijn wangen beginnen te stromen. Mylène wijkt niet van Jens zijn zijde en ze slaat een arm om hem heen. Samen gaan ze een kopje thee op de bank drinken totdat het weer wat beter gaat met hem… Ontstaat hier iets moois?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *