Franny doet een lief gebaar tegenover Mylène

Franny doet een lief gebaar tegenover Mylène

De vrouwelijke bewoners hebben afgelopen avond een meidenavond georganiseerd. Hiske, Shelley, Franny, Lotus, Christel en Mylène zitten buiten en hebben gezellig wat kaarsjes aangestoken. Franny heeft voor de vrouwen enkelbandjes gemaakt en ze heeft hier een lief briefje bij geschreven. Lieve Mylène, je bent hier nog niet heel lang maar ik heb al meteen gemerkt dat je supertof bent Ik zou graag vaker met je willen chillen leest Mylène haar briefje voor. Kus Fran. De vrouwelijke bewoners laten weten dat ze het lieve gebaar van Franny zeer waarderen. Kortom het ging er gezellig aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *