Christel is in tranen doordat ze een opmerking van Erik niet van zich af kan zetten

Christel is in tranen doordat ze een opmerking van Erik niet van zich af kan zetten

Christel heeft op deze nieuwe dag besloten Erik aan te spreken op een opmerking die eerder door hem is gemaakt. Dit heeft Christel erg gekwetst omdat zij dacht een vriendschap te hebben met hem. Je laat je opnaaien door de rest reageert Erik. Al snel schieten de tranen bij Christel in haar ogen. Je weet toch wat voor vriendschap wij hebben? gaat ze gekwetst verder. Erik geeft op zijn beurt haar een knuffel om haar te troosten maar Christel neemt hier geen genoegen mee. Dit gaat ons in de weg zitten want ik ben altijd puur en eerlijk geweest benadrukt ze. Terwijl Christel de tranen van haar wang veegt, luistert Erik zwijgend toe. Het blijkt dat Christel met name gekwetst is omdat er door anderen een oordeel over haar is geveild terwijl ze hier niet bij was. Ze heeft hier dus niet direct op kunnen reageren. Toon eerst eens interesse in wie ik überhaupt ben en ga dan eens oordelen eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *