Christel vertelt Hiske over haar gesprek met Erik

Christel vertelt Hiske over haar gesprek met Erik

Christel heeft een gesprek gehad met Erik. Ze heeft tijdens dit gesprek gehuild maar dat kwam ook door een opmerking. Brandon heeft Erik gezegd dat hij zich laat gebruiken door Christel maar dit is volgens Christel niet waar. Wat moet je daar nou mee? gaat Christel verder. Hiske denk dat ze weet waar dit overgaat en zegt dat Brandon haar nooit zal vertellen wat hij echt van haar vindt. Slappe hap noemen we dat antwoordt Christel. En vertelt verder dat Erik zelf heeft voorgesteld om het atelier te maken. Haar grootste erger punt is dat mensen niet eerlijk tegen haar lijken te zijn, ze heeft ook gehoord dat Timothy en Franny op haar willen stemmen. Als er tijdens de stemming uitkomt dat jij niet oprecht bent, dan zijn die twee van mij eindigt Hiske dreigend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *